Skupajsmo.eu akademije odpira svoja vrata

srijeda 1. ožujka 2023. 16:00 18:15
Slovenija

Želite obogatiti svoje znanje s področja organizacije dogodkov, odnosov z javnostmi, družbenih omrežij in javnega nastopanja ter hkrati sooblikovati prihodnost Evropske unije? 

Vljudno vabljeni na otvoritev skupajsmo.eu akademije v sredo, 1. marca 2023 ob 16. uri v Hiši EU, na Dunajski 20 v Ljubljani.

Udeležence bo nagovoril Steve Clark, direktor v direktoratu za komuniciranje Evropskega parlamenta.

Pod vodstvom izkušenih mentorjev in poučnih tematskih delavnic boste udeleženci na zabaven in sproščen način spoznali prvine organizacije trajnostnih dogodkov, ključne elemente odnosov z javnostmi, taktike za uspešno upravljanje profilov družbenih omrežjih, vlogo učinkovitega komuniciranja preko vizualne podobe in razvili veščine javnega nastopanja. Pridobljena in obogatena znanja ter praktične izkušnje vam bodo nudili odlično oporo pri samostojni pripravi, izvedbi in promociji lastnih dogodkov.

Najbolj zagreti udeleženci boste svojo pot lahko nadaljevali kot del skupine prostovoljcev skupajsmo.eu, ki bodo v sodelovanju s Pisarno Evropskega parlamenta v Sloveniji pomagali pri izvedbi ozaveščevalne kampanje za evropske volitve 2024.

Ne zamudite priložnosti in se prijavite k sodelovanju: https://bit.ly/skupajsmoakademija

Program akademije bo zajemal:

  • Tematske delavnice v Ljubljani, Mariboru in Kopru  (marec, april, maj 2023)

  • Voden ogled multimedijskega centra Doživi Evropo in delavnica o EU (več terminov v aprilu in maju 2023)

  • Zaključno srečanje in podelitev potrdil o zaključenem izobraževanju (junij 2023).

Akademija poteka pod okriljem Pisarne Evropskega parlamenta v Sloveniji in vseevropske skupnosti skupajsmo.eu, ki posameznike in organizacije spodbuja k sodelovanju in aktivni vlogi v demokratični družbi ter sooblikovanju prihodnosti EU.

Za vse dodatne informacije smo na voljo na EPljubljana@europarl.europa.eu.

Veselimo se srečanja z vami!