Instrumente pentru implicarea comunității în mediul online

Atelier online

četvrtak 14. listopada 2021. 17:00 20:00
Online
Rumunjska

Pandemia de COVID-19 a determinat ca multe dintre interacțiunile noastre pentru mobilizarea comunității și implicarea civică a cetățenilor să treacă din offline în online, iar acest fapt aduce noi provocări în pregătirea acțiunilor și diseminarea unor mesaje clare și motivante. 

În acest context, Biroul de Legătură al Parlamentului European în România cu sprijinul organizației non-guvernamentale Școala de Valori, organizează un atelier online cu tema ”Instrumente pentru implicarea comunității în mediul online” în cadrul căruia vei afla cum putem răspunde acestor provocări și cum putem profita de trendurile și instrumentele existente pentru a consolida relațiile din cadrul comunităților din care facem parte.

Principalele obiective ale atelierului:
  • prezentarea câtorva dintre instrumentele digitale existente care pot ajuta la o bună comunicare în mediul online (inclusiv pentru realizarea unor elemente vizuale de impact).
  • dezvoltarea cunoștințelor necesare pentru organizarea unui eveniment online cu scopul de a promova o acțiune sau prezenta o idee în cadrul comunității din care fac parte.
  • realizarea unei liste cu instrumente disponibile și modul în care acestea pot fi utilizate / adaptate nevoilor pentru comunicarea în mediul online.
  • prezentarea unor exemple practice pentru evidențierea unor aspecte cheie care să fie luate în considerare de către participanți în pregătirea acțiunilor online.

* Acest atelier face parte din seria de ateliere online de dezvoltare personală și educație prin valori, centrate pe competențe pentru viață și învățare continuă, organizate în cadrul campaniei #impreuna-in.eu. Aceste ateliere se adresează persoanelor de orice vârstă care doresc să se implice activ în promovarea valorilor europene și consolidarea proiectului european ca membri al comunității #impreuna-in.eu.  

Descoperă platforma
Instrumente pentru implicarea comunității în mediul online