CICLE DE CONFERÈNCIES “QUINA EUROPA VOLEM?”

“Els fons de recuperació NextGenEU: transformació econòmica i integració política” amb l’economista Jean Pisani-Ferry

Dé Luain 12 Iúil 2021 12:00 14:00
Ar líne
An Spáinn

CICLE DE CONFERÈNCIES “QUINA EUROPA VOLEM?”: “Els fons de recuperació NextGenEU: transformació econòmica i integració política” amb l’economista Jean Pisani-Ferry.

Després de la conferència hi haurà una taula de debat amb Eulalia Rubio, investigadora de l’Institut Jacques Delors; Jordi Angusto, economista; Joaquim Coello, empresari, moderat per l’economista Antoni Castells. 

L’acte serà retransmès en directe a través del canal de youtube de la Fundació Catalunya Europa (https://www.youtube.com/channel/UCk8Ij7a2hzadlEH4SAhrbog) el proper dilluns 12 de juliol a les 12h. La conferència del Sr. Pisani-Ferry serà en anglès i la taula de debat es farà en català.


CICLO DE CONFERENCIAS “¿QUÉ EUROPA QUEREMOS?”: “Los fondos de recuperación NextGenEU: transformación económica e integración política” con el economista Jean Pisani-Ferry.

Después de la conferencia se realizará una mesa de debate con Eulalia Rubio, investigadora del Institut Jacques Delors; Jordi Angusto, economista; Joaquim Coello, empresario, moderado por el economista Antoni Castells. 

El acto será retransmitido en directo a través del canal de youtube de la Fundació Catalunya Europa (https://www.youtube.com/channel/UCk8Ij7a2hzadlEH4SAhrbog) el próximo lunes 12 de julio a las 12h. La conferencia del Sr. Pisani-Ferry será en inglés y la mesa de debate se hará en catalán.


 CICLE DE CONFERÈNCIES “QUINA EUROPA VOLEM? Els fons de recuperació NextGenEU: transformació econòmica i integració política amb l’economista Jean Pisani-Ferry