ИЗКУСТВОТО ДА ГОВОРИШ ПРЕД ПУБЛИКА

МАЙСТОРСКИ КЛАС

onsdag 4. maj 2022 13.00 17.00
BulgarienПритеснявате ли се да говорите пред много хора? Искате ли да научите как да преодолеете страха си, как да се аргументирате по-добре и да водите успешни дебати? 

Ако е така, запишете се на майсторския клас „Изкуството да говориш пред публика“, който ще се проведе в присъствена форма в Дома на Европа на 4 май 2022 г. от 13 до 17 ч. 

Водещ ще бъде Мартин Петров, експерт по комуникационни умения и коуч с 12-годишна практика. Той има успешно реализирани 3500 обучения и опит с 36 компании от Fortune 500. В допълнение, Мартин е добре запознат с европейските теми като член на Младежки Екип Европа от 2011 г. и ще може да ви даде ценни напътствия.

Майсторският клас ще има теоретична част, в която ще се запознаете с техники за преодоляване на стреса пред публика, умения за владеене на езика на тялото, позициониране и контакт с аудиторията. Ще получите съвети за това как да построите аргументацията си по време на дебат и как да управлявате вниманието и интереса на аудиторията. В практическата част ще трябва в малки групи да създадете и представите структурата на кратка 5-минутна реч пред аудитория, в която ще имате възможност да получите обратна връзка.

Ако желаете да се включите в майсторския клас, регистрирайте се. Местата са ограничени.