Samen.eu Academy Training

Communiceren met Impact ‘’How to get your message across?’’

ceturtdiena 2021. gada 30. septembris 14:00 18:00
Nīderlande


Pitch jij je idee aan onze Europarlementariërs?  

Heb jij ideeën over de toekomst van Europa? Wil je ontdekken hoe het Europees Parlement werkt én tegelijkertijd je eigen skills verbeteren op het gebied van presenteren, sociale media en evenementen organiseren? Lees dan snel verder! 

Samen.eu Academy

Op 9 september zijn we van start gegaan met de Samen.eu Academy. Hier leer je niet alleen meer over de toekomst van Europa, maar hoe je er zelf ook actief aan bij kunt dragen. Tijdens een reeks interactieve trainingen op het gebied van social media, presenteren en eventorganisatie ga je aan de slag met Europese onderwerpen die jou aanspreken. Heb je bijvoorbeeld ideeën over het klimaat, migratie, digitale transitie, kunstmatige intelligentie of Europese democratie? Tijdens de Samen.eu Academy krijg je de kans om je ideeën uit te werken en vorm te geven. 

Dit programma sluiten we af met een fieldtrip naar het Europees Parlement in Brussel, waar je de mogelijkheid krijgt je ideeën te pitchen aan onze Europarlementariërs.

Samen.eu Academy Training

30 September Training

Communiceren met impact  ‘’How to get your message across?’’

Tijdens campagnes, evenementen en in de (Europese) politiek ontkom je er niet aan: spreken in het openbaar. Voor veel mensen is dit spannend en uitdagend. Want hoe zet je nou echt een goed verhaal neer? Hoe zorg je ervoor dat mensen naar je luisteren en dat je boodschap helder en duidelijk overkomt? En hoe houd je je zenuwen in bedwang?

De training Communiceren met impact biedt veel handvatten om een overtuigend verhaal neer te zetten. Je loopt naar buiten met skills die je meteen kunt toepassen, met plezier en meer zelfvertrouwen.

We koppelen de training aan het idee waar jij mee aan de slag wilt gaan. Zo weet je zeker dat je in Brussel een strak verhaal hebt voor Europarlementariërs.Geen paniek als jouw idee nog niet uitgewerkt is. Een week voor aanvang van de training ontvang je een voorbereidingsopdracht om je op weg te helpen.


In de training leer je:

• Krachtig en vol zelfvertrouwen je verhaal vertellen

• Je eigen pitch- en presentatie stijl vinden en inzetten

• Je publiek betrekken bij je verhaal

• Omgaan met zenuwen


Welke tools behandelen we?

● Het pitch-format

● What’s in it for them?

● Stage presence


Doe je mee?

Ben je enthousiast, gemotiveerd en klaar om aan de slag te gaan met de toekomst van Europa?

Meld je hier dan nu aan voor de training op 30 september van 14 tot 18 uur in Den Haag. Na aanmelden ontvang je meer informatie. 

Let op: het aantal plaatsen is beperkt. 

Data voor de bijeenkomsten en trainingen 

30 september: Training communiceren met Impact ‘’How to get your message across?’’

28 oktober: Training  Eventorganisatie. 

18 november: Training ’'How to make the most out of your social media, creating more engagement and more followers’’. 

8 december: Fieldtrip Brussel en afsluitende bijeenkomst