ÎMPREUNĂ SUNTEM EUROPA

Președinta Parlamentului European, Roberta METSOLA, în dialog cu tinerii

antradienis 2022 m. gruodžio 20 d. 10:20 11:30
Rumunija

LA ACEST EVENIMENT NU SE MAI POT FACE ÎNSCRIERI ÎNTRUCÂT TOATE LOCURILE AU FOST OCUPATE.

Ce înseamnă viitorul Europei pentru tine? De ce este importantă democrația parlamentară europeană și cum te poți implica în protejarea ei? Ești tânăr și vrei să-ți faci vocea auzită?

Participă și tu la evenimentul ÎMPREUNĂ SUNTEM EUROPA, un dialog cu președinta Parlamentului European, ROBERTA METSOLA, care va avea loc marți, 20 decembrie, ora 10.20, la Facultatea de Drept, Universitatea din București, Aula Magna (Bulevardul Mihail Kogălniceanu 36-46, București). 

Evenimentul este o oportunitate pentru toți tinerii de a interacționa direct cu Președinta singurului organism european ales prin vot direct de către cetățeni și singurului Parlament transnațional din lume, dar și de a se inspira reciproc și de a-și schimba opiniile. 

Care sunt beneficiile democrației parlamentare europene pentru tineri? Cum afectează deciziile și politicile adoptate de Parlamentul European viața de zi cu zi? Cum pot tinerii să influențeze politica europeană și de ce e important să se implice în protejarea democrației europene? Sunt câteva din întrebările care își vor găsi răspuns în cadrul acestui dialog cu Roberta Metsola, președinta Parlamentului European. 

Evenimentul este organizat de Biroul Parlamentului European în România în parteneriat cu Facultatea de Drept, Universitatea din București, și va fi moderat de jurnalista Oana Tache.

CE TREBUIE SĂ FACI?

⚫ ÎNSCRIE-TE până la data de 18 decembrie (23.59) și completează formularul pe care îl vei primi pe email în momentul înregistrării pentru a finaliza confirmarea de participare. 

⚫ OPȚIONAL: ALEGE în avans tema pe care ți-ai dori să o aduci în discuție și/sau scrie-ne întrebarea ta. 

⚫ Trimite link-ul pentru eveniment și prietenilor tăi. 

⚫ VINO în data de 20 decembrie cu codul QR, pe care îl vei putea genera în urma confirmării înscrierii, și nu uita actul de identitate cu care te-ai înregistrat. Accesul la eveniment va începe la ora 8.30 și se va face etapizat. Vă rugăm să vă luați suficient timp pentru a parcurge procedurile de acces.


Vino și tu să discuți cu Roberta METSOLA, președinta Parlamentului European! Te așteptăm!