Nyfiken på en internationell karriär på EU-institutionerna?

csütörtök 2023. március 9. 15:00 17:00
25 Résztvevők
Svédország


Nyfiken på en internationell karriär på EU-institutionerna?

Hur fungerar EU och hur är det att jobba för EU-institutionerna? Vilka praktik- och karriärmöjligheter finns det för dig? 

Torsdagen den 9 mars kommer representanter från Europaparlamentet, Svenska institutet för europapolitiska studier (Sieps) och Universitets- och högskolerådet (UHR) till Mälardalens universitet för att träffa dig som är nyfiken på praktik- och karriärmöjligheter inom EU. Då får du chansen att delta i en snabbkurs om EU som hålls av Anna Wetter Ryde, forskare vid Sieps. Du får också träffa Björn Kjellström som kommer att berätta mer om hur det är att arbeta på EU-institutionerna och Asia Riazantceva, expert vid UHR, som informerar om vad du behöver veta för att söka jobb eller praktik på EU-institutionerna. 

Datum: Torsdagen den 9 mars klockan 15.00-17.00
Plats: Sal Alfa, Universitetsplan 1, Mälardalens Universitet i Västerås
Anmälan: Begränsat antal platser. Först till kvarn. Anmäl dig högst upp här på eventsidan senast den 7 mars för att delta.

Informationstillfället arrangeras av Europaparlamentets kontor i Sverige i samarbete med Sieps, UHR och Akademin för ekonomi, samhälle och teknik på Mälardalens universitet.

Varmt välkommen!

Talare

Card image description

Anna Wetter Ryde

Sieps

Card image description

Asia Riazantceva

Universitets- och högskolerådet

Card image description

Björn Kjellström

Europaparlamentets kontor i Sverige

Add a caption to enhance the meaning of this image.