CICLE DE CONFERÈNCIES “QUINA EUROPA VOLEM?”

“Fronteres, refugi i vulneracions de drets: el nou pacte europeu de migració i asil a debat” amb la professora “Jean Monnet” de dret europeu Elspeth Guild

szerda 2021. július 14. 12:00 14:00
Online
Spanyolország

CICLE DE CONFERÈNCIES “QUINA EUROPA VOLEM?”: “Fronteres, refugi i vulneracions de drets: el nou pacte europeu de migració i asil a debat” amb la professora “Jean Monnet” de dret europeu Elspeth Guild.

Després de la conferència hi haurà una taula de debat amb Anna Terron, directora de la FIIAPP; Xavier Vidal, responsable d’immigració de San’Egidio; i Montserrat Feixas, responsable d’ACNUR a l’Europa central, moderat per Gemma Pinyol, experta en migracions a Instrategies. L’acte serà restransmès en directe a través del canal de youtube de la Fundació Catalunya Europa (https://www.youtube.com/channel/UCk8Ij7a2hzadlEH4SAhrbog) el proper dimecres 14 de juliol a les 12h. La conferència serà en anglès i la taula de debat es farà en català.


CICLO DE CONFERENCIAS “¿QUÉ EUROPA QUEREMOS?”: “Fronteras, refugio y vulneraciones de derechos: el nuevo pacto europeo de migración y asilo a debate” con la professora “Jean Monnet” de derecho europeo Elspeth Guild.

Después de la conferencia se realizará una mesa de debate con Anna Terron, directora de la FIIAPP; Xavier Vidal, responsable de inmigración de San’Egidio; y Montserrat Feixas, responsable de ACNUR en Europa central, moderado por Gemma Pinyol, experta en migraciones en Instrategies. El acto será retransmitido en directo a través del canal de youtube de la Fundació Catalunya Europa (https://www.youtube.com/channel/UCk8Ij7a2hzadlEH4SAhrbog) el próximo miércoles 14 de julio a las 12h. La conferencia será en inglés y la mesa de debate se hará en catalán.