UE și TINErii

Ateliere interactive despre oportunități pentru tinerii europeni și valorile democratice

söndag 8 maj 2022 17:00
måndag 9 maj 2022 20:00
Uppkopplad
Rumänien

Cu prilejul Zilei Europei, Asociația Hope 4 Humanity vă invită să participați la evenimentul „UE și TINErii”, ce cuprinde două activități dedicate tinerilor facilitate de Ioana Tatarciuc și Ioana Butulescu.

Astfel, duminică, 9 mai, începând cu ora 17.00, va avea loc un atelier interactiv pe tema democrației europene și impactul UE asupra vieților noastre ca tineri europeni. Atelierul se va desfășura în sala mare a proaspătului deschis Centru de Tineret Suceava și sunt invitați toți tinerii interesați de subiect, cu mențiunea că va fi și un concurs cu premii.

Luni, 9 mai, începând cu ora 18.00, tinerii peste 17 ani cu reședința în județul Suceava sunt așteptați în aula Colegiului Național „Petru Rareș” la o prezentare a oportunităților pentru tinerii europeni, printre care Schimburile de tineri Erasmus+ și Corpul European de Solidaritate.


Acest eveniment este organizat ca parte a proiectului #GenerationEU: Promotori ai democrației europene, coordonat de Biroul Parlamentului European în România; opiniile exprimate în cadrul evenimentului nu reprezintă neapărat poziția oficială a Parlamentului European.

© Ioana Tatarciuc
Event Link