Glögiä ja EU-politiikkaa

Tule keskustelemaan EU-asioista Tampereella!

streda 1. decembra 2021 18:00 19:00
Fínsko
Osallistu keskusteluun EU:n tulevaisuudesta!
Mietityttääkö, miltä EU:n tulevaisuus näyttää? Entä onko glögi -ja joulutorttukausi vielä avaamatta?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin on saatavilla vastauksia kun Iltakoulu, FAIA ja Euroopan parlamentin Suomen-toimisto yhdistävät voimansa tässä jouluisessa keskustelutapahtumassa. Keskustelun avaa Tampereen yliopiston tutkimusjohtaja Hanna Ojanen, jonka jälkeen ääneen päästetään parlamentin asiantuntijat Tuure-Eerik Niemi sekä Maria Tirkkonen. Puheenvuorojen jälkeen osallistujilla on mahdollisuus osallistua keskusteluun: tule esittämään kaikki EU-kysymyksesi ja kertomaan, mitä mieltä olet Euroopan tulevaisuudesta!

Tapahtuma järjestetään rennossa jouluisessa hengessä eikä keskusteluun osallistuakseen tarvitse olla erityinen EU-osaaja, kiinnostus riittää! Bonkerissa on teeman mukaisesti myynnissä glögiä ja joulutorttuja. Tätä tapahtumaa ei siis kannata missata!

Tapahtumaan ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeen kautta, joka julkaistaan tapahtumaan perjantaina 19.11. klo 12. Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä ilmoittautujaa!
Ilmoittautumislomake löytyy täältä: https://forms.gle/yggS3Sjygd8nqK1H8

Tapahtuma on osa Euroopan parlamentin yhdessä.eu-kampanjaa, jonka tarkoituksena on kirittää EU-keskustelua ympäri Suomea. Tilaa yhdessä.eu-uutiskirje ja ota mukaan tapahtumiin ja tempauksiin: http://www.xn--yhdess-gua.eu/


MITÄ? Glögiä ja EU-Politiikkaa
MILLOIN? 1.12. klo 18
MISSÄ? Bonker Moodcourt, Ratapihankatu 39
MITÄ MAKSAA? Osallistuminen ilmainen, virvokkeet omakustanteiset
MIKSI? Mikä olisikaan parempi tapa virittäytyä joulun odotukseen!