Hackathon civic EuroChangeMakers

Proiect Europe for Citizens

sábado 16 de outubro de 2021 10:00 18:00
Roménia

GEYC - Group of the European Youth for Change, în calitate de coordonator al proiectului european #euroCM - EuroChangeMakers în România, organizează în data de 16 octombrie 2021, la București, Hackathonul Civic Național în Europa Centrală și de Est.

Proiectul se adresează cetățenilor români de toate vârstele, cu educație și ocupații diferite, iar selecția se va face în limita locurilor disponibile (35). 

La nivel european, peste 300 de cetățeni vor fi incluși în evenimente de acest gen. 6 dintre participanții la hackathonul național vor fi selectați să facă parte din rețeaua europeană de tineri Changemakers și vor avea ocazia să participe la hackathonul european ce va fi organizat în 2022 la București.

* #euroCM este un proiect finanțat de către Comisia Europeană prin programul Europe for Citizens, care se desfășoară în 18 țări ale Uniunii Europene și își propune să impulsioneze implicarea cetățenilor în viața democratică, în particular în dezbaterea privind viitorul Europei. În cadrul Hackathonului civic #euroCM din România participanții vor discuta, reflecta și propune soluții concrete pentru viitorul Europei pe cele 3 direcții cheie: social, digital și mediu.

Urmărește pagina evenimentului, alătură-te și tu dezbaterilor privind viitorul Europei și fă-ți vocea auzită -

Descoperă evenimentul 

Descoperă platforma Conferinței privind Viitorul Europei
Hackathon civic EuroChangeMakers