Kuuleeko EU nuoria? Info- ja ideointitilaisuus Euroopan tulevaisuuskonferenssista

Tule keslustelemaan tavoista, joilla nuoret voivat ottaa osaa tulevaisuuskonferenssiin!

środa 12 maja 2021 08:00 09:30
Dostępny
Finlandia

Tule mukaan tulevaisuuskonferenssiin ja kerro kantasi Euroopan kehittämiseen!

Keväällä 2021 käynnistyvässä Euroopan tulevaisuuskonferenssissa kaikenikäiset ja -taustaiset kansalaiset kutsutaan etsimään uutta suuntaa Euroopalle. Tule mukaan 12.5. kuulemaan ja ideoimaan, miten nuoret saadaan mukaan rakentamaan yhteistä visiota! Tilaisuus on tarkoitettu Allianssin jäsenille ja muille nuorisoalan toimijoille, nuorten kanssa työskenteleville sekä nuorille, jotka haluavat tuoda sukupolvensa ääntä kuuluville.
Tulevaisuuskonferenssi on vuoden mittainen keskustelujen, dialogien ja tapahtumien sarja, jossa pohditaan ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Konferenssin perustamisjulistuksessa nuoret ovat ainoa erikseen mainittu kohderyhmä. Nuoret ovat tutkitusti EU-myönteisin kansanosa meillä Suomessa. Millaista Eurooppaa suomalaiset nuoret tarvitsevat ja haluavat? Meillä on vuosi aikaa - nyt on hyvä hetki suunnitella oma tapasi nostaa nuorten ääni kuuluville!
Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry:n ja Euroopan parlamentin Suomen-toimiston järjestämässä etätilaisuudessa 12.5. klo 9.00 - 10.30 keskustellaan tavoista, joilla jokainen nuorisoalan toimija voi ottaa osaa tulevaisuuden Euroopan rakentamiseen.
European Youth Forumin puheenjohtaja Silja Markkula tulee kertomaan uusimmat kuulumiset nuorisovaikuttamisesta Brysselissä. Allianssin kansainvälisten asioiden asiantuntija Kaisa Larjomaa ja Euroopan parlamentin Suomen-toimiston tiedottaja Tuure-Eerik Niemi kertovat tulevaisuuskonferenssista.
Tilaisuudessa kuullaan myös, millaisia ehdotuksia nuoret ovat jo tehneet EU:n kehittämiseksi. Tervetuloa mukaan!
Perehdy tulevaisuuskonferenssin verkkoalustaan: https://futureu.europa.eu/