Întâlnire de bun venit în comunitatea voluntarilor #impreuna-in.eu

donderdag 21 oktober 2021 17:00 17:45
Online
Roemenië


Avem nevoie de sprijinul tău pentru a promova valorile europene, precum și pentru a informa cât mai mulți cetățeni despre subiectele de interes european, despre dezbaterile care au loc la nivel european, precum și despre ceea ce face concret Uniunea Europeană pentru cetățeni, pentru noi toți.

#impreuna-in.eu este o platformă de comunicare instituțională a Parlamentului European, nepartizană, independentă de orice partid și ideologie, obiectivul acțiunii de comunicare fiind acela de a promova angajamentul democratic în cadrul Uniunii Europene. 

    • În ce constă mai exact această campanie? 

    • Ce înseamnă concret să fii voluntar? 

    • Cum te poți implica activ? 

    • Cum te putem noi sprijini în acțiunile tale de comunicare?

Sunt doar câteva dintre întrebările la care ne propunem să răspundem la întâlnirea noastră de joi, 21 octombrie - în intervalul orar 17:00 - 17:45. 

Va fi alături de noi Oana TACHE - un voluntar care a contribuit foarte mult la campania anterioară #impreuna-in.eu și care ne va vorbi despre experiența sa. Luna trecută, a avut chiar ocazia să se întâlnească cu Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, iar în această lună sa fost invitată la Strasbourg la Evenimentul Tinerilor Europeni (EYE).

Add a caption to enhance the meaning of this image.