Hvad skal vi med mennesker, når vi har kunstig intelligens?

dinsdag 29 augustus 2023 19:00 21:00
Denemarken
Foredraget holdes af Peter Svarre, Cand. scient. pol og Master of International Affairs fra Columbia University. 

Kunstig intelligens stormer frem på alle områder. Vi kan tale med vores computere, vores biler kører af sig selv, og på vores arbejdspladser bliver flere og flere opgaver overtaget af maskinerne. De kloge maskiner er ikke længere bare logisk tænkende regnemaskiner, de er intuitive og kreative modspillere og medspillere i vores dagligdag og arbejdsliv. I dette foredrag får du svaret på, hvorfor udviklingen går så hurtigt i disse år, men vi kaster også blikket tusind år tilbage i historien for at forstå, hvorfor kunstig intelligens egentlig ikke er så nyt og hvorfor kunstig intelligens har nogle alvorlige begrænsninger, som vi er nødt til at forstå, hvis vi skal undgå teknologiens skyggesider. 

Peter Svarre har blandt andet udgivet bogen Hvad skal vi med mennesker?  om kunstig intelligens, samt deltaget i DR's programserie Kunstig Intelligen.

Arrangementet afholdes i samarbejde med EUROPE DIRECT Syddanmark. Læs mere om EU's arbejde med kunstig intelligens. 


Tilmelding foregår via Varde bibliotek. Se mere her: https://www.vardebib.dk/arrangementer/arrangementer-voksne/hvad-skal-vi-med-mennesker-naar-vi-har-kunstig-intelligens


Add a caption to enhance the meaning of this image.