Samen.eu Academy Startbijeenkomst

ceturtdiena 2021. gada 9. septembris 15:00 18:00
Nīderlande

Pitch jij je idee aan onze Europarlementariërs?  

 Heb jij ideeën over de toekomst van Europa? Wil je ontdekken hoe het Europees Parlement werkt én tegelijkertijd je eigen skills verbeteren op het gebied van presenteren, sociale media en evenementen organiseren? Lees dan snel verder! 

Samen.eu Academy

Dit najaar vindt de Samen.eu Academy plaats, waarin je niet alleen meer leert over de toekomst van Europa, maar er zelf ook actief aan bijdraagt. Tijdens een reeks van interactieve trainingen op het gebied van sociale media, presenteren en eventorganisatie ga je aan de slag met Europese onderwerpen die jou aanspreken. Heb je bijvoorbeeld ideeën over het klimaat, migratie, digitale transitie, kunstmatige intelligentie of Europese democratie? Tijdens de Samen.eu Academy krijg je de kans om je ideeën uit te werken en vorm te geven.

Dit programma sluiten we af met een fieldtrip naar het Europees Parlement in Brussel, waar je de mogelijkheid krijgt je ideeën te pitchen aan onze Europarlementariërs.

                                  
                                                    Samen.eu Academy Startbijeenkomst

Startbijeenkomst

Tijdens deze bijeenkomst nemen we jou mee in de opzet van de Samen.eu Academy en bepalen we samen met jou waar jij de focus op wil leggen. Welke thema’s vind je interessant? Met wie zou je een groep willen vormen om een event op te zetten? We maken een planning per groep en zorgen dat iedere groep met een concreet actieplan de bijeenkomst verlaat.

15:10 Introductie 

15.20 Uitleg traject

15.40 Kennismaking

16.15 Korte pauze

16.30 Thema ontdekken

16.50 Groepjes vormen en planning maken

17.15 Gezamenlijke afsluiting

17.30 Borrel en afsluiting

Doe je mee?

Ben je enthousiast, gemotiveerd en klaar om aan de slag te gaan met de toekomst van Europa? Meld je nu aan voor de startbijeenkomst op 9 september van 15 tot 18 uur in Den Haag.

Na aanmelden ontvang je meer informatie. Let op: het aantal plaatsen in beperkt. 

Kan je niet naar Den Haag komen maar wil je wel graag de bijeenkomst volgen? Meld je dan toch aan en stuur ons een mail naar contact-nl@samen.eu zodat wij jou kunnen laten weten hoe je alsnog kan deelnemen.  

Data voor bijeenkomsten en trainingen 
  • 9 september: Startbijeenkomst
  • 30 september: Training communiceren met Impact ‘’How to get your message across?’’
  • 28 oktober: Training  Eventorganisatie 
  • 18 november: Training ’'How to make the most out of your social media, creating more engagement and more followers’’
  • 8 december: Fieldtrip Brussel (afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen) en afsluitende bijeenkomst
Samen.eu Academy Startbijeenkomst