Predstavljanje kampanje zajednoza.eu - Together.eu kick-off

otrdiena 2020. gada 15. decembris 19:00 20:00
2 rue Henri Barbusse, 13001 Marseille
Horvātija
Predstavljanje kampanje zajednoza.eu - Together.eu kick-off

Novo poglavlje kampanje zajednoza.eu


Druga polovica 2018. i prva polovica 2019. godine bile su u znaku kampanje "Ovaj put glasam" - paneuropske nestranačke kampanje koju je Europski parlament vodio zajedno sa svojim volonterima, aktivistima i partnerima, s ciljem postizanja što veće izlaznosti na europskim izborima u svibnju 2019. godine. 
No, podizanje izlaznosti na izbore nije bio jedini cilj. Tijekom kampanje izgrađena je velika i snažna zajednica građanki i građana, a prije svega mladih, koji su svojim nesebičnim radom i zalaganjem u Hrvatskoj okupili zajednicu od gotovo 30.000 građana, koji su rekli svoj stav u EU-u, predložili načine za postizanje pozitivnih promjena, razgovarali, debatirali i gradili. 

Ta zajednica nastavlja sa svojim radom kako bi se stvari i dalje mijenjale na bolje, a sve u sklopu velike paneuropske kampanje "zajednoza.eu". 
Pozivamo vas da pogledate predstavljanje kampanje i da poslušate naše goste na temu aktivne i snažne participacije mladih u društvenim procesima, aktivizmu u doba pandemije, ali i da iz prve ruke čujete kako je bilo raditi u kampanji "Ovaj put glasam".

Program predstavljanja organiziran je s varaždinskim centrom za mlade P4, a moći se se pogledati putem Facebook stranice Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj i P4.