Διεθνής μέρα κατά της ομοφοβίας, αμφιβοβίας και τρανσφοβίας

pirmdiena 2022. gada 16. maijs 18:00 20:00
Greece


Τη Δευτέρα 16/5, στο πλαίσιο των δράσεων σχετικά με την Διεθνή ημέρα κατά της ομοφοβίας, αμφιβοίας και τρανσφοβίας (17/5), το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα συνδιοργανώνει εκδήλωση με την ομάδα υλοποίησης του έργου LGBTQI+ Voice Up: Project Greece.

 

Το πρόγραμμα LGBTQI+ Voice Up: Project Greeceαποσκοπεί αφενός στο να δώσει φωνή στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και να προβάλει θέματα τα οποία απασχολούν τις διάφορες ομάδες που συναποτελούν την κοινότητα και, αφετέρου, την προβολή του έργου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στον τομέα της καταπολέμησης των διακρίσεων και της προώθησης της αρχής της ισότητας για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. Το πρόγραμμα έλαβε χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και οι δράσεις του είναι αναρτημένες στον ακόλουθο σύνδεσμο.

 

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Γραφείο του ΕΚ στην Ελλάδα (Ξενοφώντος 2, Σύνταγμα) στις 18:00 και είναι ανοικτή στο κοινό και στην κοινότητα των εθελοντών - παρακαλείστε προς τούτο να προεγγραφείτε ως την Κυριακή 15/5 12.00.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα υπάρξει παρουσίαση των κεντρικών δράσεων του προγράμματος καθώς επίσης συζήτηση με εκπροσώπους οργανώσεων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ με συντονιστή τον Βασίλη Θανόπουλο, Αρχισυντάκτη του περιοδικού Antivirus