Workshop: Brænd igennem på de sociale medier

martedì 7 dicembre 2021 16:00 18:30
Danimarca


Bliver du også nogle gang så træt af tonen på de sociale medier, at du hellere stirrer ind i en blank skærm?

BEMÆRK! Arrangementet flyttes til starten af 2022. Videre information følger.

De sociale medier siges at bidrage til polariseringen af vores samfund. Det siges at være medvirkende til at bringe vores demokratier i fare. Og så siges sociale medier at være med til at påvirke især unges selvværd og mentale helbred. Efterhånden er sociale medier dog blevet svære at undgå, hvis man gerne vil have et budskab ud. Og så er det svært at finde sit rum til at tale og blive hørt blandt de mange trolls, som kan gøre det til en gene at deltage i den offentlige debat på de sociale medier. Men hvorfor er det sådan? Og hvordan kan du bidrage til en mere åben tone, der lægger op til en bedre online samtale?

Kom med til en workshop med SoMe-ekspert Katrine Emme Thielke d. 7. december kl. 16, som vil give dig et indblik i, hvordan sociale medier kan bruges til at få dit budskab ud på en god måde. Hun vil i løbet af workshoppen give dig praktiske redskaber til at forstå hvordan du kan håndtere trolls og brænde igennem med dit budskab på de sociale medier.

Program:

1. Styr på din professionelle / personlige profil - inklusiv tjeklister til Twitter, LinkedIn, Facebook og Instagram

2. Post, der fænger og skaber dialog - skriv til platform & publikum

3. Lær trolls at kende (så de har mindre effekt)

4. Sådan håndterer du haters, trolls, spammere, kritikere og politikere på sociale medier - og sådan kan I hjælpe hinanden

5. Afrunding: Jeres personlige plan

Der vil undervejs være lidt til ganen.

Vel mødt og vi håber at se jer tirsdag d. 7. december kl. 16 i Europa-Huset i Gothersgade 115, 1123 København K.