Изкуството на подкаста или колко е важно да си подготвен?

Обучителен уебинар

lunedì 6 dicembre 2021 14:30 17:30
2 rue Henri Barbusse, 13001 Marseille
Bulgaria

! This event is fully booked!Слушате ли подкасти? А искате ли да се опитате да направите собствен подкаст? Ако тази мисъл ви изкушава, заповядайте на обучителния семинар, организиран от Бюрото на Европейския парламент в България специално за членове на общността Заедно за ЕС.

Създателите на подкаста  „Животът и други неща” Асен Григоров и Сибина Григорова ще ви запознаят с най-важното, което трябва да знаете, ако решите да стартирате свой подкаст.

В теоретичната част на уебинара те ще ви разкажат за необходимата подготовка и въпросите, на които трябва да си отговорите, преди да започнете. Ще ви дадат основни технически насоки по отношение на акустика, микрофон, софуер, обработка и хостинг: как се използват, колко струват, къде се намират.

В практическата част на уебинара ще бъдат обсъдени теми, свързани със съдържанието, гостите, продължителността и метриките според използваната платформа.

Уебинарът ще се проведе в zoom. Пълната му програма можете да намерите тук.

Крайният срок за регистрация е 5 декември 2021 г. Местата са ограничени и регистрацията ще бъде прекратена, ако се запълнят преди тази дата!