Conferința privind Viitorul Europei: Prioritățile Societății Civile

Déardaoin 3 Meitheamh 2021 11:00 12:30
Ar líne
An Rómáin

Joi, 3 iunie, începând cu ora 11:00 (ora României), vă invităm la dezbaterea online “Conferința privind Viitorul Europei: Prioritățile Societății Civile”, organizată de Biroul Parlamentului European în România, Reprezentanța Comisiei Europene în România și Europuls - Centrul de Expertiză Europeană.

Evenimentul va aduce împreună, într-un dialog LIVE, membri ai Parlamentului European și reprezentanți ai societății civile pentru a discuta despre rolul pe care societatea civilă îl poate juca în cadrul Conferinței privind Viitorul Europei.

Cum pot decidenții politici și societatea civilă să colaboreze pentru a creiona viitorul proiectului european? Care sunt prioritățile organizațiilor societății civile și cum pot fi acestea comunicate pe durata lucrărilor Conferinței pentrui a se regăsi apoi printre propunerile de care decidenții naționali și europeni vor ține cont.

Conferința privind Viitorul Europei: Prioritățile Societății Civile
 

INVITAȚI:

Iuliu Winkler, Membru PE (PPE)
Victor Negrescu, Membru PE (S&D)
Alin Mituța, Membru PE (RE)
Elena Calistru, Membru al Comitetului Economic
și Social European, Funky Citizens
Ionuț Sibian, Membru al Comitetului Economic ș
i Social European, FDSC

Moderator: Francesca Cristea, expert afiliat Europuls

Conferința va fi transmisă în direct pe paginile de Facebook și Youtube ale Biroului Parlamentului European în România și pe pagina de Facebook a Europuls.