РАБОТА И СТАЖ В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ

mercredi 17 février 2021 13:00 14:30
2 rue Henri Barbusse, 13001 Marseille
Bulgarie
РАБОТА И СТАЖ В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ

Харесва ли Ви идеята да работите за европейските институции? Как се прави подборът на служителите, какво представляват конкурсите и как да се подготвите за тях?

 Отговор на тези въпроси можете да научите директно от представител на институцията, която организира конкурсите: Европейската служба за подбор на персонал (EPSO), по време на уебинара „Работа и стаж в европейските институции“ на 17 февруари 2021 г., сряда, от 13.00 до 14.30 ч., организиран от Бюрото на Европейския парламент в България.

На събитието ще получите и полезни съвети за подготовка за конкурсите и ще научите за възможностите за професионално развитие и мобилност в институциите на ЕС, както и за стаж в Европарламента.

Теодор Стойчев, ръководител на Бюрото на Европейския парламент в България, ще представи и целите на новата европейска платформа Заедно за ЕС.

Тук можете да намерите програмата на събитието.

Крайният срок за регистрация е 16.02.2021 г.  Местата са ограничени!

Уебинарът ще се проведе в платформата Zoom. Работните езици са български и английски, като е подсигурен и двупосочен симултанен превод за участниците в срещата в Zoom. Линк за включване в срещата ще получите след регистрацията.

Събитието ще бъде излъчвано на живо само на български език на Фейсбук страницата на Бюрото на ЕП в България. Осигурен е и жестов превод.

Изпращайте въпросите си към участниците предварително в slido с #EUcareer. По време на уебинара въпроси ще могат да бъдат задавани през чата на Zoom, както и чрез коментари към излъчването във Фейсбук.

Заповядайте!