MEP-udfordringen: EU's digitale omstilling

reede 29. jaanuar 2021 10:00 11:00
2 rue Henri Barbusse, 13001 Marseille
Taani
Odoo • A picture with a caption
 Karen Melchior bliver den første MEP i den varme stol.

Hvem holder øje med dig, når du er online? Ved du, hvordan store Tech giganter bruger dine data? Hvad er dine rettigheder egentlig, når du er online? Og gør EU nok for at beskytte fremtidens generationer online?

Det, og meget mere kan du få svar på, når EU-parlamentariker Karen Melchior stiller op til debat om EU’s digitale omstilling. Du er velkommen til at udfordre Karen med egne holdninger og tanker.

Debatten vil tage udgangspunkt i Kommissionens spritnye digitale udspil Digital Services Act og Digital Market Act. Med disse nye digitale strategier, håber Kommissionen på, at kunne tøjle de store teknologiselskaber til fordel for den enkeltes borgers datasikkerhed og det generelle konkurrencemarked.

Christian Rømer Thulstup er inviteret til at udfordre Karen Melchior, mens radiovært og komiker Mette Frobenius vil moderere, for at sikre en god og nuanceret debat. Christian studerer til daglig Elektroteknologi på DTU med specialisering inden for robotteknologi. Desuden er han tiltrædende Næstformand for Polyteknisk Forening, studenterorganisationen for de studerende på DTU.
Webinaret er målrettet skoleklasser, men er åbent for alle interesserede. Alle i publikum inviteres til at deltage i debatten.


Tilmelding er nødvendig: https://podio.com/webforms/25616409/1905278

Tilhørende undervisningsmateriale og yderligere information kan findes her: https://www.efterskolerne.dk/Efterskoleforeningen/Webinarer/Webinarer/Januar-2021/EP-udfordringen

Arrangementet er lavet i samarbejde med Oplev Europa og efterskoleforeningen. For yderligere information kontakt Jakob Clausager Jensen, jcj@efterskolerne.dk