Sklepni dogodek skupajsmo.eu akademije

martes 13 de junio de 2023 17:00 19:30
Eslovenia

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na sklepnem dogodku skupajsmo.eu akademije, ki bo potekal v torek, 13. junija 2023 med 17.00 in 19.30 v Hiši Evropske unije na Dunajski cesti 20.

Lepo prosimo, da potrdite udeležbo na tej povezavi najkasneje do ponedeljka, 12. junija 2023.

Če smo v sklopu preteklih druženj pridobili osnove javnega nastopanja, organizacije dogodkov, družbenih omrežij in komuniciranja z različnimi javnostmi, se bomo tokrat posvetili izvedbi dogodka/aktivnosti v praksi. Tako bomo na podlagi vaših predlogov in idej zasnovali dogodek, ki ga bomo v prihodnjih mesecih tudi zares izvedli. V okviru delavnice bomo podrobneje spoznali načine priprave zasnove dogodka/aktivnosti ter naredili načrt za izbran dogodek – vse od idejne zasnove, časovnice in komunikacijskega načrta. Tudi tokrat se nam bodo pridružili mentorji, ki ste jih spoznali že na preteklih delavnicah in ki vas bodo vodili pri pripravi. Pred začetkom snovanja aktivnosti pa bomo imeli še kratko interaktivno delavnico o komuniciranju v času informacijske preobremenjenosti, ki jo bo izvedel antropolog dr. Dan Podjed.

Program:

17:00 – Kako komunicirati v času informacijske preobremenjenosti? - dr. Dan Podjed, antropolog;

17:40 – Priprava zasnove dogodka od A do Ž;

19:15 – Pogostitev in neformalno druženje;

Po koncu akademije boste lahko najbolj zagreti udeleženci svojo pot nadaljevali kot del skupine prostovoljcev skupajsmo.eu, ki bodo v sodelovanju s Pisarno Evropskega parlamenta v Sloveniji pomagali pri izvedbi ozaveščevalne kampanje za evropske volitve 2024.

Za vsa dodatna vprašanja smo na voljo na info@tevefon.si.