Samen.eu Academy Training on Social Media

torsdag 18. november 2021 14.00 18.00
Nederlandene


Pitch jij je idee aan onze Europarlementariërs?  

Heb jij ideeën over de toekomst van Europa? Wil je ontdekken hoe het Europees Parlement werkt én tegelijkertijd je eigen skills verbeteren op het gebied van presenteren, sociale media en evenementen organiseren? Lees dan snel verder! 

Samen.eu Academy

Op 9 september zijn we van start gegaan met de Samen.eu Academy. Hier leer je niet alleen meer over de toekomst van Europa, maar hoe je er zelf ook actief aan bij kunt dragen. Tijdens een reeks interactieve trainingen op het gebied van social media, presenteren en eventorganisatie ga je aan de slag met Europese onderwerpen die jou aanspreken. Heb je bijvoorbeeld ideeën over het klimaat, migratie, digitale transitie, kunstmatige intelligentie of Europese democratie? Tijdens de Samen.eu Academy krijg je de kans om je ideeën uit te werken en vorm te geven. 

Dit programma sluiten we af met een fieldtrip naar het Europees Parlement in Brussel, waar je de mogelijkheid krijgt je ideeën te pitchen aan onze Europarlementariërs.

Samen.eu Academy Training

18 November training 

Social Media 
‘How to make the most of your social media, creating more engagement and more followers’

Het is 2021, jouw ideale doelgroep bereik je niet meer alleen via televisie, radio en de post. Social media is waar je moet zijn. Maar hoe maak je hier goed gebruik van? Hoe zorg je ervoor dat je jouw ideale followers bereikt en interactie met ze aangaat? In de training krijg je inzicht in de eindeloze mogelijkheden van social media en leer je hoe jij je ideale doelgroep bereikt.


In de training leer je:

·       De basics: welke platformen zijn er, en welke zijn op dit moment relevant?

·       Social media in te zetten voor het bereiken van jouw doel(groep)

·       Storytelling: wat zijn de key ingredients van een goede social post?


Welke tools behandelen we?

·       Schrijven, video of foto: welke content past bij welk platform?

·       Een persona ontwerpen: wie ben jij en wat is jouw ideale doelgroep?


Wij koppelen de training uiteraard aan het thema/idee waar jij mee aan de slag wil gaan. Zo weet je zeker dat je de juiste followers bereikt voor jouw onderwerp. Geen paniek als je idee nog niet helemaal rond is! Voor aanvang van de training ontvang je een voorbereidingsopdracht om je op weg te helpen.


Heb je de startbijeenkomst en de eerdere trainingen gemist maar wil je alsnog deelnemen dan ben van harte welkom! 


Doe je mee?

Ben je enthousiast, gemotiveerd en klaar om aan de slag te gaan met de toekomst van Europa?

Meld je hier dan nu aan voor de training op 18 november van 14 tot 18 uur in Den Haag. Na aanmelden ontvang je meer informatie. 

Let op: het aantal plaatsen is beperkt. 

Data voor de bijeenkomsten en trainingen   

18 november: Training ’'How to make the most out of your social media, creating more engagement and more followers’’ 

30 november en 1 december: Fieldtrip Brussel en afsluitende bijeenkomst (mits mogelijk i.v.m. Covid maatregelen in het EP)