Uffe Hvidkjær og Europe Dialogue

středa 10. května 2023 19:00 21:00
Dánsko

Eventet arrangeres af Europe Direct Syddanmark

Uffe Hvidkær, folkeambassadør og formand for borgertænketanken Europe Dialogue, holder foredrag om Danmarks rolle i EU. Efter oplægget er der tid til kaffe og dialog.

Hør Uffe Hvidkær fortælle om sit arbejde i borgertanken Europe Dialogue, hvor han skaber dialog på tværs af grænser. I perioden 2019-2023 har han haft dialog med folk i 25 lande. Foredraget vil også fokuserer på Danmarks rolle i EU, herunder Danmarks EU-formandskab i 2025 og kandidaturet til FNs Sikkerhedsråd, Europadagen, valget til EU-Parlamentet og Borgerprisen, som han modtog i 2022.

Efter oplægget er der tid til kaffe og dialog.


Uffe Hvidkær er stifter og forperson for Europe Dialogue, som i dag har 440 medlemmer fra godt 60 lande. I 2022 fik han EU-Borgerprisen, som gives til personer eller organisationer, som bidrager til samarbejde i EU og fremmer fælles værdier.
Uffe Hvidkær har tidligere skrevet bogen "Folkeambassadør - dialog på tværs af grænser". I år udkommer anden bog fra hans hånd, som kommer til at handle om Europe Dialogue. Uffe Hvidkær er medlem af FN-Forbundet Fyn.

Foredrag er støttet af Europanævnet.

Logo Europe Direct Syddanmark
Logo Europanævnet