Byvandring: Oplev EU i hjertet af København

neděle 9. května 2021 10:00 16:00
Dánsko
Odoo • A picture with a caption
Kom og oplev København fra en europæisk vinkel på Europadagen 9. maj.

Kalder alle nysgerrige sjæle, der har lyst til at opleve en anderledes side af København! Tag dine bedste venner under armen på byvandring i Københavns gader for at opleve EU gennem levende fortællinger, quizzer og konkurrencer.


Selve turen er 3 km i indre by og tager omkring 90 min. Den er beregnet til grupper á 2-6 personer i alderen 14 år og opefter. Byvandringen foretages på egen hånd og kræver ingen forberedelse fra jeres side, men det kan være en god ide at medbringe en mobil, der kan læse QR-koder - selvom det ikke er et krav. Før turen går i gang, skal I et smut forbi Oplev Europa i Gothersgade 115, 1123 København K i tidsrummet 10-16 og hente startpakken til jeres tur. Sidste afgang kl. 16.

Kom forbi Europa-Huset
Hele eventet løber af stablen på Europadagen d. 9. maj, og der er selvfølgelig også præmier at hente for dem, der løser opgaverne bedst.

Vi sørger selvfølgelig for at gøre jeres gåtur så coronasikret så muligt. Husk ellers at holde god afstand til hinanden derude.
😷
God vind, god tur og god Europadag!


💪
Om Oplev Europa
Oplev Europa er et interaktivt besøgscenter, der giver dig og din klasse mulighed for at lære om europæisk politik gennem undervisning såsom oplæg, rollespil, quizzer, mm.