Игра "Евродетективи"

Търсете европейската следа в забавна игра в центъра на София

pátek 30. dubna 2021 8:00
sobota 30. října 2021 8:00
Online
452 Účastníci
Bulharsko


Odoo • A picture with a caption

Станете евродетективи!

Търсете европейската следа чрез забавна игра в София


Омръзна ли Ви да правите всичко онлайн? Обичате ли да се забавлявате и да решавате загадки?

Ако е така, каним Ви на приключение! Играта „Евродетективи“ ще Ви отведе на 8 различни места в центъра на София, на всяко от които ще търсите отговор на загадки и ще научите интересни факти, свързани с европейски теми. Необходими са Ви единствено смартфон с интернет връзка, два свободни часа и удобни обувки. Играта може да се играе и самостоятелно, но ще е по-забавно, ако поканите и свои приятели. 

„Евродетективи“ е предназначена за хора над 16-годишна възраст. За решаването на загадките не е нужна предварителна подготовка, нито изтегляне на мобилно приложение. Всички локации са разположени на обществени места. Играта е достъпна по всяко време, но е препоръчително да се играе на дневна светлина, тъй като трябва да се намирате на точно определено място, за да намерите отговор на всяка от загадките. Тя няма състезателен елемент, но ще има изненада за всички, които стигнат до края ѝ.

Играта ще продължи и през летните месеци, за да могат повече жители и гости на София да тестват своята наблюдателност и логическо мислене.

За да се включите в играта, регистрирайте се за участие в нея по-горе и ще получите инструкции и линк за достъп до играта.