Comunitate activă și instrumente pentru implicarea civică

Atelier online

четвъртък 7 юли 2022 г. 14:30 ч. 18:00 ч.
44 Участници
Румъния

Biroul de Legătură al Parlamentului European în România, cu sprijinul organizației non-guvernamentale Școala de Valori, organizează joi, 7 iulie 2022, un atelier cu tema ”Comunitate activă și instrumente pentru implicarea civică”.

La acest curs vom învăța cum să ne organizăm în jurul ideilor, cum să facem un plan de acțiune pentru implementarea unui proiect și cum să implicăm activ comunitatea.

Atelierul va avea loc în București la sediul Biroului Parlamentului European în România. Întrucât este un eveniment cu prezență fizică locurile sunt limitate, iar ocuparea acestora se va face în ordinea primirii formularelor de înscriere completate. 

Principalele obiective ale atelierului:
  • Să conștientizăm importanța de a fi activi în comunitatea din care facem parte;
  • Să înțelegem de ce este important să fim informați și să ne exercităm drepturile democratice;
  • Să aflăm ce instrumente pot fi folosite pentru a încuraja implicarea civică.

* Acest atelier face parte din seria de ateliere de dezvoltare personală și educație prin valori, centrate pe competențe pentru viață și învățare continuă, organizate în cadrul campaniei #impreuna-in.eu. Aceste ateliere se adresează persoanelor de orice vârstă care doresc să se implice activ în promovarea valorilor europene și consolidarea proiectului european ca membri ai comunității #impreuna-in.eu.  

Descoperă platforma